- تشکیل زنجیره تولید، لجستیک ،توزیع و صادرات با مشارکت کلیه دست اندرکاران این بخش ( شامل باغداران، صادرکنندگان، صنایع تبدیلی و تکمیلی، حمل و نقل، سردخانه داران، واحدهای سورت و بسته بندی و سایر تامین کنندگان خدمات جانبی)
- افزایش بهره وری باغها، کاهش هزینه ها و رشد سود آوری حلقه ها از طریق هم افزایی فعالیت آنها
- به حداقل رساندن تاثیر پذیری صادرات سیب ایران از نوسانات قیمت محصول داخلی و میزان تولید کشور
- ارتقاء جایگاه سیب ایران در بازار جهانی و قرارگیری در گروه ۵ کشور اول صادرکننده سیب دنیا
- توسعه سهم بازار صادراتی سیب ایران در بازارهای موجود و ایجاد فرصتهای جدید در بازارهای صادراتی
- توجه به مفهوم برندینگ در بازارهای سیب ایران و ایجاد برند ملی و اختصاصی زنجیره
- عرضه محصول سیب ایران با رعایت استانداردهای بین المللی به ویژه در موارد کیفی و بهداشتی از قبیل باقیمانده سموم، سایز، رنگ، بسته بندی و ماندگاری
- اجرای اتوماسیون در کلیه مراحل داشت، برداشت، سورت و بسته بندی سیب، به نحوی که هزینه های مربوطه و ضایعات محصول سیب به حداقل ممکن رسیده و موجب افزایش قدرت رقابت با قیمتهای صادراتی جهانی گردد.
- طراحی و تهیه بسته بندي مناسب، مطابق استانداردهای روز بین المللی جهت محصول زنجیره سیب ایران.
- برنامه ریزی عملیاتی برای سالهای بعدی به نحوی که زنجیره بتواند رشد سالانه حداقل ۲۵ درصدی در میزان صادرات خود را عملی نماید.
- برنامه ریزی و اجرای سیستم مبتنی بر استاندارد اورگانیک، برای محصول سیب باغهای منتخب، به منظور صادرات محصول اورگانیک به کشورهای متقاضی
- ایجاد آزمایشگاه تخصصی سیب ایران به منظور آنالیز و ارائه گزارشهای دقیق در خصوص سیب صادراتی زنجیره
- افزایش قیمت سیب صادراتی ایران و رسیدن به میانگین قیمت جهانی سیب که موجب افزایش حداقل ۲۵ درصدی سود زنجیره در این زمینه خواهد بود.
- هماهنگی با گمرکات کشور جهت ایجاد کانال سبز گمرکی صادراتی به منظور تسریع در تشریفات صادراتی و حذف موانع دست و پاگیر برای محصولاتی که بدوا با رعایت کلیه موازین و استانداردهای لازم آماده شده است.
- کمک به توزیع موثر و هدفمند مشوقها و حمایتهای دولتی از قبیل سرمایه در گردش، جوایز صادراتی و … در مسیر دستیابی به اهداف کلان زنجیره
- آموزش تولید کنندگان و باغداران برای بهبود هر چه بیشتر فرآیند تولید و دستیابی به استانداردهای کیفی بالاتر
- اخذ گواهی استاندارد ایران گپ برای سیب صادراتی ایران از طریق به کارگیری شرکتهای بازرسی معتبر داخلی
- به کارگیری تکنولوژی های مدرن و روز دنیا در فرآیندهای تولید، برداشت، سورت و بسته بندی ، به ویژه در مهندسی پس از برداشت سیب
- ایجاد اینترنت غذا و مزرعه برای اولین بار در ایران (IOF2020)
اهداف
زمان مطالعه ۲ دقیقه